Що потрібно врахувати та як діяти, якщо заклад освіти має продукти харчування, які стали непридатними в період воєнного стану
У період воєнного стану багато закладів освіти призупинили освітній процес, отже, учнів не харчували. Тому ці заклади наразі мають залишки продуктів, зокрема з нетривалим терміном зберігання. Як розпорядитися такими продуктами харчування — пояснимо далі.
Любі читачі, команда MCFR Головбух продовжує працювати
і надавати вам професійну підтримку.
У разі, якщо ви передплатник
наших друкованних видань - усі електронні матеріали зараз доступні без обмежень.
У разі, якщо якщо ви читач порталу
та вам потрібна консультація експертачи детальніша інформаційна підтримка,
ви можете передплатити наші електронні продукти
«Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» зі знижкою 50%.